Wat wij doen

Jouw belang staat bij ons centraal
Of het nu gaat om je computers, je programma's, veilig werken, printers of om het krijgen van overzicht in je inbox, wij staan voor je klaar!

Wij houden ervan om de zaken praktisch aan te pakken. Daarbij hebben we jou centraal staan bij de oplossingen die wij realiseren. Jij wilt bezig zijn met je bedrijf, en niet met automatisering. Je wilt overzicht houden in je werk, en de software die je nodig hebt moet beschikbaar zijn waar en wanneer je het nodig hebt. Het is onze passie om voor jouw vraag een oplossing te realiseren die bij jou past. Of het nu gaat om netwerken, computers of programma's, we willen in duidelijke taal met je communiceren. We willen graag zorgen dat je tevreden blijft. Daarom kunnen wij je systemen continu monitoren en waar nodig ingrijpen. We beschikken over een deskundig en enthousiast team waar je (bijna) altijd gebruik van kunt maken. Als je bedrijf groeit, dan groeien onze oplossingen met je mee. Zijn er even minder mensen? Dan kan ook onze dienstverlening meeschalen. Heldere en duidelijke afspraken, geen lange contracten en verplichtingen. Zo willen we graag werken!

Voordelen voor jou

Een goed samenwerkend team

Een team van enthousiaste mensen die goed samen werken, die jou bij je voornaam kennen

Beter resultaat

Door je processen en automatisering beter op elkaar af te stemmen, werk je aan een beter resultaat, en bespaar je kosten

Snelle ontwikkeling

Samen met jou kijken we naar goede oplossingen, voor jou. Geen ellenlange analyses, maar snel aan de slag

Heldere afspraken

Over het niveau van ondersteuning worden heldere afspraken gemaakt. Ondersteun je zelf je collega's of regelen wij alles voor je?

Duidelijke taal

We comminuceren in een taal die jij begrijpt. Vaktermen gebruiken wij intern wel ;-)

Wij wijzen niet naar een ander

Is er iets, dan lossen wij het op. Met en voor jou. Wij verwijzen niet door naar anderen, wij zijn totaaloplossers. Je hoeft dus nog alleen maar met ons te bellen!

Een kort overzicht van de diensten die wij aanbieden


Software

Software, standaard of op maat gemaakt

Soms is een standaardoplossing onvoldoende om tot de juiste oplossing te komen. Met mogelijkheden waarover ons softwareteam beschikt, blijkt een goede oplossing dan vaak wél binnen handbereik.

Odoo ERP

Odoo ERP: standaard zeer compleet

Wij implementeren Odoo ERP, dé standaard die vaak al in een groot deel van de behoefte voorziet. En ontbreekt er toch iets? Dan maken onze ontwikkelaars een aanpassing, zodat het werkt zoals jij wilt.


Infrastructuur

ICT-infrastructuur: computers, servers, netwerken, randapparatuur

Ons team met systeembeheerders zorgt voor het onderhoud, levering en implementatie van de gehele infrastructuur. Ze geven advies, en bewaken de systemen, zodat jij je daar geen zorgen meer over hoeft te maken

Thema's

Concepten waarin al onze afdelingen samenwerken voor het beste resultaat

Thema's op het gebied van werkplek en -plaats, veilig werken, overzicht in je organisatie en workflow

Overtuigd of meer weten?

Neem eens contact op, dan kunnen we samen met jou eens kijken naar de mogelijkheden!

© Bonebakker B.V.